TED Ege Koleji Rock Orkestrası; Lise Öğrencilerimizden oluşan, müzik öğretmenlerimiz tarafından seçilmiş öğrenciler ile kurulmuştur. Öğrencilerimiz, birlikte müzik yapma kurallarını ve enstrüman kabiliyeti becerilerini daha iyi temeller ile geliştirmeyi hedeflerken, yer aldıkları etkinlikler ile orkestramızın zaman içerisindeki temelini oluşturmaktadır.

Orkestramız; elektro, bas ve akustik gitar, keman, yan flüt, bateri ve piyano enstrümanlarından oluşmaktadır.

Ted Ege Koleji Rock Orkestrası olarak her yıl bahar şenlikleri, yılsonu etkinlikleri ve belirli gün ve haftalarda aktif olarak konser vermektedirler.

2017 – 2018 Fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışmasına katılarak okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir.