TED Ege Koleji’nde ulaşım hizmetleri konusunda uzman servis işletmeleri ile çalışılmaktadır. Okul servisleri, uzman şoför ve refakatçi ile emniyet-düzen-özen ilkeleri esaslarına göre, öğrencilerin ulaşımlarını zaman kaybı yaşatmaksızın sağlamaktadır. Öğrenciler Efeler, İncirliova, Germencik, Ortaklar, Söke, Kuşadası, Selçuk, Nazilli bölgeleri ile civarlarına yeni, konforlu, temiz, bakımlı, emniyet kemerli, ısıtma ve soğutma sistemleri yanı sıra, ilkyardım seti, trafik seti, yangın söndürme gibi mecburi teçhizatın eksiksiz, kullanılmaya hazır bulunduğu modern araçlarla taşınmaktadır.

Öğretim yılı başında serviste mevcut öğrencilerin veli adı ve telefon numaralarının bulunduğu listeler servis sorumlusu şoför ve/veya refakatçiye, servis görevlilerinin iletişim bilgileri de velilere bildirilmektedir. Okula gidiş gelişlerde zaman kaybı olmaması ve servis içi düzenin sağlanması için hazırlanmış bulunan ‘Servis Kuralları’ listesi öğrencilerle paylaşılmaktadır. Her eğitim öğretim döneminde tüm şoför ve refakatçiler ‘Otobüs Şoförleri ve Refakatçiler için Trafikte Güvenli Sürüş ve Seyahat Eğitimi’ almaktadırlar.

Değerli Velimiz,

Öğrencilerimizi daha güvenli okula ulaştırabilmek için "Serviscell" adında bir uygulama başlatıyoruz.
Servis Çağrı Sistemi Serviscell ile;
  • Herhangi bir sebeple yol durumu, trafik gibi nedenlerden dolayı servisin gecikmesi durumunda öğrenci ve velimiz evinin önünde servisi gereksiz yere beklemeyecek, velinin belirlediği süre gelince sistem otomatik olarak arayacak ve servisin yaklaştığını bildirecektir.
  • Bu sistem uygulandığında servisle ilgili bilgi almaya gerek kalmayacağından şoför telefonla aranmayacak ve seyir halinde olan şoförün dikkati telefondan dolayı dağılmayacak.
  • Aileler çocuklarının bulunduğu servisin anlık yerini ve hızını internet üzerinden takip edebilecektir.
  • Her öğrenci servise zamanında binip ineceğinden öğrencilerin servis süreleri azalacak; öğrenciler eve ve okula zamanında gidip geleceklerdir.
  • Sistem hizmete açıldığında velilerimize tarafımızdan mesaj gönderilecektir. Mesajda belirtilen telefon numaralarını cep telefonunuza kaydediniz. Öğrencinin servisi yaklaştığında bu numaralardan otomatik olarak bilgilendirme için arama yapılacaktır.

• SİSTEME GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Serviscell’in Çalışma Sistemi ve Özellikleri
  • Veliler, servis aracının gelişlerinde aranmak istedikleri mesafeyi, sabah ve akşam olmak üzere ayrı ayrı belirleyebilmekte ve ihtiyaçları doğrultusunda, bu mesafeleri diledikleri zaman internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden değiştirebilmektedir.
  • Veliler, aranmak istedikleri telefon numaralarını, sabah ve akşam için farklı telefon numaraları tanımlayabilmektedir. İhtiyaçları doğrultusunda, bu telefon numaralarını, internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden değiştirebilmektedir.
  • Okul servis aracının okula giriş ve okuldan çıkış bilgisi, velilere, anında SMS ve ARAMA yoluyla bildirilmektedir.
  • Veliler, okul servis aracını internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden anlık olarak takip ve kontrol edebilmekte, Geçmiş arama ve bilgilendirme raporlarına ulaşabilmektedir.
  • Veliler, herhangi bir nedenle servis aracını kullanmazlarsa, tüm çağrı ve bildirimleri, diledikleri zaman internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden kapatabilmekte veya açabilmektedir.
  • Her veliye, sistem tarafından kullanıcı adı ve şifresi verilir. Veliler, bu kullanıcı adı ve şifreyle tüm işlemlerini, internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinde gerçekleştirebilmektedir.