2017-2018 eğitim – öğretim yılında kurulan TED EGE KOLEJİ POLİFONİK ÇOCUK KOROSU, Aydın içinde ve dışında farklı repertuvarlarla sahne almaktadır. Okulumuz müzik öğretmenlerinin hazırladığı işitme sınavı ile koromuza öğrenci katılımı sağlanmaktadır.

2018 yılında 23. Türkiye Korolar Şenliğine katılarak, üç dalda ödül almaya hak kazanmıştır.

11-14 yaş çocuk sesinden oluşan çok sesli koromuz, okul içinde ve dışında sayısız konserler vermeye devam etmektedir.

Geleneksellikten çağdaşlığa doğru her tarzdan parçalar seslendirdiğimiz koromuzun ana teması; Bireyi merkeze alan, özgür düşünen, sosyal, grup çalışması halinde olabilen, başarılı, mutlu ve kendisini müzik yolu ile ifade eden çocuklar yetiştirmektir.