Okulumuzda SKS Yoga etkinliklerimizde yaş kategorilerine göre asana (duruşlar) ve pranayama ( nefes teknikleri) ile öğrencilerimizin hafızalarını, zihinsel güçleri geliştirmek, kendilerine güveni, kararlılığı yükselten esneklik, uyanıklık ve uyum sağlama yeteneklerinin artmasını sağlayacak, bedensel farkındalık geliştirecek, zihinlerini rahatlatacak, konsantrasyonlarını geliştirecek, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek amacı ile yoga derslerimizi yapmaktayız. Doğru egzersizlerle öğrenci beden, zihin ve ruhsal hayatına fayda sağlar. Doğru nefesi öğrenerek ve hayatlarının her bir anına doğru nefesle ve duruşlarla enerjilerini dönüştürerek düşünsel, duygusal ve fiziksel streslerini azaltarak daha pozitif olumlu enerjiyle hayatlarının akışında anlam kazandırırlar. Yoga zamanları kendimize verdiğimiz en güzel ve en etkili hediyedir. Yoga bize bizi hediye eder.