Jimnastik hem kız hem erkek çocuklara hitap eden tüm sporların öncesinde yer alan tüm çocuklara hitap eden olimpik bir spor branşıdır. jimnastik estetik bir görüntü sağlarken mental açıdan gelişim sağlayan , boy ve kiloya göre kas kitlesi oluşturmayı sağlayan bir spordur. Temel eğitim olan jimnastik branşını alan öğrenciler ileride branş değiştirseler dahi takım veya bireysel sporlarda başarılı olacaklardır.

Okulumuzda jimnastik SKS si ana sınıfı 5 ve 6 yastan ilkokul 1,2,3 ve 4. sınıflarla yıl boyunca sks saatleri içerisinde devam etmektedir. SKS de jimnastik seçerek devam eden öğrencilerimiz okulumuzun yıl sonu etkinlikleri yada özel günlerde gösteri hazırlayarak görsel bir şölen yaşatıp kendileri içinde hep birlikte eğlenerek gösterilerini sunma fırsatı bulmaktadırlar . Geleceğe bedenini bilinçli bir şekilde kullanabilme yeteneği olan bireyler kazandırıyoruz.