Beyaz Bayrak Projesi Nedir? Millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla, 03/08/2006 tarihinde, MEB ile Sağlık Bakanlığı arasında “Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü” imzalanmıştır. Süresi dolan “Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü” 03.08.2010 tarihinde ve 2015 tarihlerinde yeniden güncellenmiş ve 4 yıl süreyle uygulanmasına devam edilmektedir.

Hedef
Protokol kapsamında yapılacak çalışmalarla ülke genelindeki okulların tamamının beyaz bayrak alması suretiyle öğrencilerimizin sağlıklı ve hijyenik şartlarda eğitim alması hedeflenmektedir.

Okulumuzda 2011 yılı itibariyle başlattığımız Beyaz Bayrak Projesi başarıyla yürütülmektedir. Okulumuz girişindeki Beyaz Bayrak TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL anlamına gelmektedir.