Yıl boyunca yapılan SKS Masa Tenisi çalışmalarında öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını gözeterek ve yıllık plan çerçevesinde öğrenciler düzeylerine ve hazırbulunuşluklarına göre öğretmen tarafından gruplara ayrılırlar. Yapılan bu çalışmalarla kuvvet-esneklik kazanma, el-kol ve göz koordinasyonu sağlama, hızlı karar verme gibi yetenekleri kazanımlarımızın amacı içindedir. Genel amacımız Masa Tenisi branşının öğretilmesi yanında öğrencilerimizin eğlenebildikleri mutlu bir ortam yaratmaktır. Okulumuzda masa tenisi oynama fırsatı bulan birçok öğrenci bu alanda kendini geliştirmek için Masa Tenisi SKS branşını tercih etmektedir. 1. sınıftan 11. sınıfa kadar tüm yaş seviyelerine uygun eğitimler SKS içerisinde verilmektedir.