Tam Eğitim Bursluluk Sınavı Cumartesi Günü Yapıldı

Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi’ nin 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında Tam Eğitim Burslu okutacağı öğrencilerle ilgili “TEB Sınavı” 7.4.2012 saat 9.30da tüm Türkiye ‘de ve K.K.T.C’de yapıldı.

Çok sayıda başvuru nedeniyle okulumuzla birlikte Ekrem Çiftçi İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu da sınav merkezi olarak değerlendirildi. İlimizde toplam 1488 aday, Türk Eğitim Derneği’nin TEB sınavına katılarak, başarılı olmak için mücadele ettiler.

Okulumuz TED Ege Koleji, öğrenciler için uygun sınav ortamı yaratmanın yanında, velilerin de sınav süresince rahatça dinlenebileceği, ikramlardan yararlanabileceği mekanlar oluşturdu.

Türk Eğitim Derneği’ nin TEB Sınavı sonuçları mayıs ayı içerisinde yayınlanacak olup, TED Ege Koleji olarak tüm adaylara başarılar diliyoruz.

TED Ege Koleji © Her hakkı saklıdır.
TED TEDU e-okul ABRSM vitamin