Okulumuzda Uygulanan Eğitim Öğretim Programları

Okulumuzda uygulanan programlar ile hedefimiz; öğrencilerimizi akademik becerilerde olduğu kadar yaşam becerileriyle de donanımlı bireyler olarak yetiştirmektir. Bunu sağlamak için de; İletişim Becerileri Programı, Çatışma-Çözümleme Ve Arabuluculuk Eğitimi, Etkili Öğretmen Davranışları Programı, Olumluya Yönlendirme Programı, Olumlu Davranış Geliştirme Programı, Olumlu Pekiştireç Programı, Değer Kazandırma Eğitimi, Aile Katılım Programı, Sınıfın Öğretmenleri İşbirliği , Asistan Öğrenci Uygulaması ,  Ara Hedeflendirme Programı, Veli İle İletişim Yönergesi, Dönemsel Gelişim İzleme Raporu, Anasınıfı Haftalık Haberler Bülteni,  Disiplinler Arası İlişkilendirme… gibi çalışmalar yürütülmektedir.