ANA SINIFI VE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ MASAL DOSTLARIMIZ İSİMLİ TİYATRO OYUNUNU İZLEDİLER.

Okulumuzun Kültür & Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz kasım ayı tiyatromuz 30 Kasım Cuma günü konferans salonumuzda İzmir Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından ilkokul ve ana sınıfı öğrencilerimize sergilendi.

Pinokyo, Kül Kedisi, Kırmızı Başlıklı Kız ve Keloğlan masallarından kesitlerin yer aldığı “Masal Dostlarımız” isimli oyunda insan sevgisinin, iyi kalpli olmanın, yalan söylememenin, hoşgörülü olmanın, sabırlı olmanın ve kitap okumanın önemi gibi birçok konuda mesajlar verildi. Öğrencilerimiz gösteride çok eğlendiler. Öğrencilerimize bu güzel tiyatro oyununu sergileyen İzmir Sanat Tiyatrosu oyuncularına çok teşekkür ediyoruz.

• 1.JPG..
  • 2.JPG..