TED EGE KOLEJİ’NDE NOSTALJİ GÜNÜ’NDE ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ BÜYÜKANNE VE BÜYÜKBABALARIYLA BİR ARAYA GELDİ.

30 Kasım 2018 Cuma günü, TED Ege Koleji Ana Sınıfında, ana sınıfı öğrencilerinin büyükanne ve büyükbabalarıyla bir araya geldikleri “Nostalji Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

TED Ege Koleji Ana Sınıfı öğrencilerimiz  “Nostalji Günü” etkinliğimiz ile büyüklerimizi ağırlamanın mutluluğunu yaşadılar. Öğrencilerimiz “Nostalji Günü”nde büyüklerine duydukları sevgiyi pekiştirerek, birlikte zaman geçirmenin keyfini sürdüler.Bu özel günde öğrencilerimiz büyükanne ve büyükbabalarına İngilizce ve Türkçe şarkılarını söylediler, sınıfta oynadıkları oyunları bu kez birlikte oynadılar. Büyüklerinin anılarını dinleyerek, Nostalji Müzesi’nde sergilediğimiz, onların eskiden kullandıkları eşyaları tanıma fırsatını yakaladılar. Öğrencilerimiz, sergi sonrası büyüklerine hazırladıkları hediyeleri sundular. Etkinliğimiz, öğrencilerimizin büyükleri ile harmandalı ve çiftetelli oynamasıyla sona erdi. Bu önemli güne değer katan tüm büyüklerimize teşekkür ederiz.

• 1.JPG..
  • 2.JPG..