Tema Vakfı Aydın İl Temsilcilerinden Okulumuza Ziyaret

29 Kasım tarihinde TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir  ve TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi yardımcısı Ekrem Çalık okulumuzu ziyaret ederek, okulumuzda Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA ve Lise TEMA adlı eğitim programlarını yürüten öğretmenlerimize teşekkür etti. Öğretmenlerimiz, doğa bilinciyle büyüyen, doğayı seven, tanıyan ve koruyan nesiller yetiştirmek için 'Çocuk ve Genç Çevre Eğitim Programlarını' büyük bir özveriyle uygulayarak öğrencilerimizin doğaya duyarlı davranış ve tutumlar sergileyen bireyler olmalarına katkı sağlayarak, farkındalıklarını arttırmaktadır.

• 1.jpeg..
  • 2.jpeg..