Türkçe ve Fen Bilimleri Öğretmenlerimiz TED Üniversitesi'nde Hizmet içi Eğitimdeydi

3-4 Kasım 2018 tarihlerinde TED Üniversitesinde gerçekleşen ortaokul kademesi öğretmenlerine yönelik hizmet içi eğitime okulumuz Türkçe ve Fen Bilimleri öğretmenleri katılmıştır. Fen bilimleri öğretmenlerimiz Prof.
Dr. Esen Kondakçı ve Doç.Dr Zübeyde Kırbulut'un önderliğinde "Bilimin Doğasının Öğretimi " konulu farkındalık çalışmaları ve etkinlik ve deneyler gerçekleştirmişlerdir.Türkçe öğretmenlerimiz ise" TED Yayınlarının Kullanımı " ve Dr. Nilay Yılmaz önderliğinde "Yaratıcı Yazma Yöntem ve Teknikleri" üzerine çeşitli çalışmalar ve etkinlikler gerçekleştirmiştir.

• 3-4 Kasım 2018 TED Üniversitesi (3).jpeg..
  • 3-4 Kasım 2018 TED Üniversitesi (2).jpeg..
  • 3-4 Kasım 2018 TED Üniversitesi (1).jpeg..