TED Ege Koleji İncirliova ilçe İlköğretim Haftası Kutlama Programına Ev Sahipliği Yaptı

TED EGE KOLEJİ İNCİRLİOVA İLÇE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Okulumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası ilçe kutlama programı sorumlu okulu olarak görev aldı.
Öğrencilerimiz, öğretmen ve okul kurucu müdürümüz İlköğretim Haftası dolayısıyla ilçe Milli Eğitim Müdürü sayın mustafa Çalışkan ile birlikte ilçe kaymakamımız sayın Ediz Sürücü’ye ziyarette bulundular.
Mülki amir ziyareti sonrasında İncirliova Kent Meydanı’nda yapılan çelenk koyma töreni İlçe Milli eğitim müdürü, şube müdürleri, idari amirler, okul müdürleri ve öğrencilerin katılımı ile okulumuz öğretmenleri sorumluluğunda gerçekleştirildi.
İlköğretim Haftası kutlama porgramı, okulumuz TED Ege Koleji konferans salonunda TED Ege Koleji Nefesli Bandosu eşliğinde söylenen İstiklal Marşı’mız ile açıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Mustafa Çalışkan’ın ve öğretmenlik mesleğine bu yıl başlamış olan okulumuz öğretmeni Merve kestaneci’ nin konuşmaları sonrasında öğrencilerimiz Arif sami Erkan, Kutay Artun Çıtak’ ın okuduğu şiirlerle ve oklumuz öğrencilerinin vals ve zeybek gösterileriyle devam etti. Programda okulumuz 4. sınıf öğrencileri ilkokula bu yıl başlayan 1. sınıf öğrencilerimize “Okula Hoş Geldiniz!” çiçeği sundular.
İlköğretim Haftası kutlama programımız ilçe Kaymakamı sayın Ediz Sürücü, İlçe milli eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, incirliova Belediye Başkanı sayın Gürşat Kale, kurum amirleri ve okul müdürleri katılımyla konfreans salonu fuaye alanında misafirleriimiz için hazırlana kokteyl ile sona ermiştir.
İlköğretim Haftası programı kapsamında okulumuz öğretmenleri ve okul kurucu müdürümüz, ilçemiz eğitim şehitlerimizden öğretmen Alpaslan Altuntaş’ın ailesini ziyarette bulunmuşlardır.

• İlköğretim Haftası 2018-2019 (2).jpg..
  • İlköğretim Haftası 2018-2019 (5).JPG..
  • İlköğretim Haftası 2018-2019 (3).JPG..
  • İlköğretim Haftası 2018-2019 (4).JPG..