Mesleki Gölge Etkinliğimizde Beyin Cerrahiliği Bölümünü Tanımak İçin Adnan Menderes Üniversitesi'ndeydik

11. sınıflarımızdan Beyin Cerrahı olmak isteyen beş öğrencimiz, velimiz Yrd. Doç. Dr. Varol Aydın'ın bilgilendirmesiyle bu bölümü tanıdılar. Beyin cerrahı olmanın hangi sorumlulukları getirdiği, zorlukları, güzellikleri ve çalışma koşulları ile ilgili değerli paylaşımlar yapan Dr. Varol Aydın, öğrencilerimizin merak ettikleri soruları yanıtladı.
Paylaşımlarıyla öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlayan velimiz Yrd. Doç. Dr. Varol Aydın'a teşekkür ediyoruz.