TED Ege Koleji'nde Küçük Kalpler LÖSEV İçin Attı

TED EGE KOLEJİ’NDE KÜÇÜK KALPLER LÖSEV İÇİN ATTI !
TED EGE KOLEJİ 11-13 Nisan tarihlerinde Değerler Eğitimi “Duyarlılık ve Yardımlaşma” konuları kapsamında 7.Sınıf öğrencileri ile LÖSEV’i tanımak, lösemi hastası çocuklara moral vermek, eğitimlerine ve beslenmelerine katkıda bulunmak amacıyla bir yardım kampanyası gerçekleştirdi.

Kampanyada görevli öğrenciler öğrencilere LÖSEV’i ve kampanyayı tanıtan bir sunum yaptılar, Lösemiden korunma yollarını anlattılar ve arkadaşlarından; lösemili çocukların annelerinin el emeği ile hazırladığı hediyeleri satın almak için para, hasta çocuklara yollamak için kırtasiye malzemesi-oyuncak ve kuru gıda getirmelerini istediler.

LÖSEV Standında yapılan satış ile kazanılan para ile bazı sınıfların özel olarak topladıkları bağışlar LÖSEV hesabına yatırıldı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin getirdikleri oyuncak, kırtasiye ve kuru gıdalar LÖSEV’e gönderildi.

Ayrıca büyük LÖSEV Bayrağında yer almak üzere 7.Sınıf öğrencileri kumaş üzerine el baskıları yaptıkları ve iyi dileklerini yazdıkları TED EGE KOLEJİ LÖSEV bayrağını hazırladılar, yardımlarla birlikte bu çalışma da LÖSEV’e gönderildi.

Öğrencilerin hasta çocuklara olan duyarlılığını, yardımlaşma ve gönüllülük bilincini arttıran ve öğrencilerin coşku ile çalıştıkları ve katıldıkları kampanyanın geleneksel hale getirilmesine karar verildi.

• Lösev 2017-2018 (6).jpg..
  • Lösev 2017-2018 (2).jpg..
  • Lösev 2017-2018 (3).jpg..
  • Lösev 2017-2018 (4).jpg..