"Yazarlar ile Söyleyişi" etkinliğimizde Ahmet Zeki Muslu'yu Konuk Ettik

Kuruluşumuzun 90. Yılı kapsamında düzenlemiş olduğumuz "Yazarlar ile Söyleşi" etkinliğimize Sayın Ahmet Zeki Muslu'yu konuk ettik. Sayın Muslu bir yazın adamı olmanın dışında araştırmacı bir tarihçidir. Kurtuluş Savaşı’nın hazırlık evresini konu eden Mor Cepkenliler’ ve ‘Menderes’in İki Yakası’ isimli romanları ile ilgili bilgi aktarımının ardından öğrencilerimize hayata dair söylemlerde bulundu. Aynı zamanda öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Muslu imza etkinliğinin ardından söyleşisini tamamladı. Davetimizi kabul edip okulumuzu ve öğrencilerimizi onurlandırdığı için Sayın Ahmet Zeki Muslu'ya teşekkür ediyoruz.
  • EGE_0900.JPG..
  • EGE_0910.JPG..