BTEC Tanıtım Toplantısı Okulumuzda Gerçekleşti

BTEC TANITIM TOPLANTISI OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİ
Türkiye’de sadece TED okullarında uygulanmakta olan ve dünya çapında kabul edilen mesleklere ulaşmakta ve yurtdışındaki üniversitelere geçişte İngiltere’nin en büyük akreditasyon kurumu olan Edexcel’in denklik kabul ettiği BTEC programları, öğrencilerin yüksek öğretime geçişlerinde ihitiyacı olan becerileri geliştirmeyi ve onlara hayallerindeki mesleklere ilişkin yeterlilikleri kazandırmayı hedeflemektedir.
Avrupa, ABD, Avustralya ve Asya üniversiteleri ile dünya çapındaki firmalar tarafından kabul gören bu program iş dünyasının ve çağın gerekliliklerine uygun olarak tasarlanmıştır.
Uluslararası BTEC programı derslerinin işlenişi, değerlendirilmesi ve etkinliklerinin tanıtımı ile ilgili toplantı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmişitr.