Okul Servisi Bekleme ve Bekletmeye Son!

Değerli Velimiz,

Öğrencilerimizi daha güvenli okula ulaştırabilmek için "Serviscell" adında bir uygulama başlatıyoruz.

Servis Çağrı Sistemi Serviscell ile;

1.  Herhangi bir sebeple yol durumu, trafik gibi nedenlerden dolayı servisin gecikmesi durumunda  öğrenci ve velimiz  evinin  önünde servisi gereksiz yere beklemeyecek, velinin belirlediği süre gelince sistem otomatik olarak arayacak ve servisin yaklaştığını bildirecektir.
  2. Bu sistem uygulandığında servisle ilgili bilgi almaya gerek kalmayacağından  şoför telefonla aranmayacak ve  seyir halinde olan şoförün dikkati telefondan dolayı dağılmayacak.
  3. Aileler çocuklarının bulunduğu servisin anlık yerini ve hızını internet üzerinden takip edebilecektir.
  4. Her öğrenci servise zamanında binip ineceğinden öğrencilerin servis süreleri azalacak; öğrenciler eve ve  okula zamanında gidip geleceklerdir.
  5. Sistem hizmete açıldığında velilerimize tarafımızdan mesaj gönderilecektir.  Mesajda belirtilen telefon numaralarını cep telefonunuza kaydediniz. Öğrencinin servisi yaklaştığında bu numaralardan otomatik olarak bilgilendirme için arama yapılacaktır.

SİSTEME GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Serviscell’in Çalışma Sistemi ve Özellikleri
  1. Veliler, servis aracının gelişlerinde aranmak istedikleri mesafeyi, sabah ve akşam olmak üzere ayrı ayrı belirleyebilmekte ve ihtiyaçları doğrultusunda, bu mesafeleri diledikleri zaman internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden değiştirebilmektedir.
  2. Veliler, aranmak istedikleri telefon numaralarını, sabah ve akşam için farklı telefon numaraları tanımlayabilmektedir. İhtiyaçları doğrultusunda, bu telefon numaralarını, internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden değiştirebilmektedir.
  3. Okul servis aracının okula giriş ve okuldan çıkış bilgisi, velilere, anında SMS ve ARAMA yoluyla bildirilmektedir.
  4. Veliler, okul servis aracını internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden anlık olarak takip ve kontrol edebilmekte, Geçmiş arama ve bilgilendirme raporlarına ulaşabilmektedir.
  5. Veliler, herhangi bir nedenle servis aracını kullanmazlarsa, tüm çağrı ve bildirimleri, diledikleri zaman internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden kapatabilmekte veya açabilmektedir.
  6. Her veliye, sistem tarafından kullanıcı adı ve şifresi verilir. Veliler, bu kullanıcı adı ve şifreyle tüm işlemlerini, internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinde gerçekleştirebilmektedir.